Duo Massage

Duo massage

Duo massage Hilversum

Cathelijne: Hele fijne professionele ontspanningsmassage. Voelde me daarna als herboren. Ook goed bij stress, burn out, etc..”
Meer reviews lezen?, klik hier

Een Duo massage samen met je vriendin, moeder, zus of partner? Samen gelijktijdig genieten van een heerlijke ontspanningsmassage?
Dat kan met een Duo massage: 2 mensen, 2 massagetafels, 1 ruimte … een onvergetelijke ervaring !
Samen intens genieten van een rustgevende en ontspannende massage.
Het tarief voor een DUO massage van 60 minuten: € 50,00 per persoon.

Bij een Duo massage lig je beiden in één ruimte, de massagetafels staan dicht bij elkaar. In principe krijg je beiden dezelfde massage. Standaard wordt de achterkant van je lichaam gemasseerd (benen, bekken, rug, schouders,nek), maar als je hiervan af wilt wijken kan dat natuurlijk ook. Of je wilt praten of stil wilt genieten van de rust en de achtergrond muziek bepalen jullie zelf.

Afspraak maken
Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht, klik hier 

Ik doe de massage samen met mijn collega Sandra Souisa van massagepraktijk ‘Massage Hilversum’. klik hier voor de website van Sandra.

 

Cadeau tip.

Verras je moeder, vriendin, partner of zus eens met een Duo massage. Een mooi cadeau om samen van te genieten.
Je kunt ook een solo massage cadeau te geven, in de massagepraktijk of een massage aan huis (zie ook ‘tarieven en locaties’).
Neem contact met mij op en ik informeer je graag over alle mogelijkheden om iemand een onvergetelijk cadeau te geven.