Over mij

Staterus

Na een mooie management carrière heb ik de drukte en hectiek van het bedrijfsleven vaarwel gezegd en ben iets totaal anders gaan doen namelijk …. masseren.
Ik ben mijn massagepraktijk gestart en geef naast ontspanningsmassages ook Triggerpoint therapie en massages bij stress en burn-out klachten.
Daarnaast heb ik ook een coachpraktijk. Ik coach en begeleid mensen met stress en burn-out klachten.

Mijn  basis opleiding tot gediplomeerde masseur heb ik genoten bij de Holos Academie voor Massagetherapie. Daarnaast heb ik nog diverse opleidingen gedaan op het gebied van: Triggerpoint Therapie, stress en burn-out.

Kenmerken van mijn massages zijn: rustig, intens en met veel aandacht. Ik stem de massage af op jouw wensen en check dit gedurende de massage ook regelmatig. Jij bepaalt de druk, intensiteit en tempo van de massage.

Massage Hilversum

Massages

Een massage geeft rust en ontspanning. Stress en het gejaagde en onrustige gevoel verdwijnen. Je spieren zijn weer soepel en ontspannen.

Staterus - Stress en Massages

Stress en Massages

Steeds meer onderzoeken tonen aan hoe schadelijk chronische stress voor ons is, de geestelijke maar ook de lichamelijke effecten zijn enorm.

Staterus - Afspraak maken

Afspraak maken

Je kunt direct boeken voor een massage. Bel 06-51592601. Een Sms of WhatsApp sturen kan natuurlijk ook.

Staterus

Ik ben gediplomeerd (holistisch) masseur. Daarnaast heb ik een coachpraktijk gericht op het behandelen van stress en burn-out klachten.