Coachen

Loop je op je tandvlees ?

Hoe vaak komt het voor, dat je verzucht dat het allemaal teveel is en dat het anders moet? Je houdt nog maar net je Zacht 1hoofd boven water Zo voelt dat tenminste. Je deelt je zorgen met je omgeving en hoopt dat iemand ingrijpt, de last van je overneemt. Maar meestal gebeurt dat niet. Iedereen is druk en met zichzelf bezig.

Met mijn coachpraktijk richt ik mij op mensen die vastlopen. Mensen die onvrede hebben met hun huidige situatie, maar die niet in staat zijn om daar alleen verandering in te brengen. Er zijn stress- en spanningsklachten en de spiraal gaat alleen maar naar beneden.

Ik wil helpen om een kentering aanbrengen, vóórdat je op het dieptepunt zit. Ik neem je bij de handen laat je 180 graden draaien. Ik laat je zien dat er andere mogelijkheden zijn. Dat heeft te maken met keuzes durven maken.
Keuzes maken heeft weer te maken met bewustwording van je eigen gedrag. Ruimte nemen voor jezelf. Hoe doe je dat? Hoe kom je voor jezelf op?
Door bewustwording helpt ik je om te veranderen. Als je bewust bent, creëer je een mogelijkheid om op een andere manier met situaties om te gaan, in plaats van maar op de automatische piloot door te blijven rennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *