Staterus

In pak 1

Gerrit van Dorp

Na 25 jaar verschillende managementfuncties,te hebben gehad, heb ik de stap genomen om een eigen coachpraktijk te starten. Het begeleiden en mensen bij de hand nemen was altijd al mijn tweede natuur, de keuze voor coaching was snel gemaakt.

In coachen zit mijn passie. Als manager was ik gewend mijn medewerkers te begeleiden. Mensen helpen zich te ontwikkelen. Qua werk en qua persoonlijkheid. Dat is altijd de rode draad geweest. Ik vind het leuk om kennis over te dragen en om mezelf te laten zien. Het geeft me voldoening als iemand beter gaat presteren en blijer en gelukkiger wordt. Ik wil graag een steentje bijdragen. Een helpende, sturende hand bieden.

Naast de specifieke opleidingen voor Coach heb ik de volgende opleidingen genoten: Stress management, HBO Marketing en Sales, Lean Six Sigma (in samenwerking met UvA), Financieel Management, Algemeen Management.

In mijn management periode heb ik naast Coachen en Talentbegeleiding ruime ervaring opgedaan met: verandertrajecten, reorganisaties, re-integratie trajecten, Sales & Marketing en projectmanagement.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *